DIN NATURLIGE

SAMARBEIDSPARTNER

Revisjon til fornuftige priser

Velkommen til Lyngen Revisjon AS

Lyngen Revisjon as er et revisjonsselskap med kontor på Furuflaten. Vi tilbyr lovbestemt revisjon til fornuftige priser. I tillegg yter vi konsulentbistand innenfor skatterådgivning, budsjettering, årsoppgjør, selskapsetablering, selskapsavvikling mv.

Å drive et lite revisjonsselskap betyr at vi kan ta oss tid til å bli kjent med deg å hjelpe deg som kunde uansett hvor stor eller liten du måtte være. Vår visjon er å være den foretrukne samarbeidspartner innen revisjon og revisjonsnære tjenester for Lyngen og omegns næringsliv.

Ta kontakt for en uforpliktende samtale. Vi hjelper deg gjerne.

Skriv til oss

hCaptcha

Om Lyngen Revisjon AS:

Selskapet ble stiftet i september 2005. Med lokal forankring på Furuflaten i Lyngen, er vår visjon å være den foretrukne samarbeidspartner innen revisjon og revisjonsnære tjenester for Lyngen og omegns næringsliv. Hos Lyngen Revisjon as får du en partner som er

Les mer